Over ons

Agrarische Dienstverlening Dokter bestaat uit Ronnie en Christina Dokter. Ronnie verzorgt het loonwerk en is als ZZP-er op pad. Christina verzorgt de administratie. Na jarenlang een melkveebedrijf te hebben gehad, zijn we begin 2017 begonnen met Agrarische Dienstverlening Dokter. Op deze pagina vertellen we je graag meer over ons!

Agrarische Dienstverlening Dokter is een jong dynamisch bedrijf en is gevestigd in Langedijke (Friesland). Agrarische Dienstverlening Dokter bestaat uit drie takken: loonwerk, ZZP-werkzaamheden en machine verhuur. Voor het loonwerk zijn we grotendeels georiĆ«nteerd op grasland.  

Het leveren van nauwkeurig werk en van hoge kwaliteit is bij ons vanzelfsprekend prioriteit. Doordat we kleinschalig zijn, zijn we flexibel in de planning van de werkzaamheden. In het groeiseizoen komt het loonwerk op de eerste plaats en wordt dit waar mogelijk en nodig is, aangevuld met ZZP-werkzaamheden.

Met behulp van deze website informeren wij je graag over onze werkzaamheden en mogelijkheden. Als het nodig is, staan wij 24/7 voor je klaar. Meer weten over ons of kunnen we iets voor je betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!