Loonwerk

Je kunt bij Agrarische Dienstverlening Dokter terecht voor verschillende soorten loonwerk.

Wiedeggen van grasland

We beschikken voor het grasland over een Joskin Scariflex wiedeg met een werkbreedte van zes meter. Met deze machine kunnen we ook graszaad bijzaaien waar het nodig is. Lees meer over wiedeggen op deze pagina.

Maaien

We maaien met een combinatie van frontmaaier en achtermaaier. Beide zijn van het merk Kuhn, met een gezamenlijke werkbreedte van zes meter. Tevens zijn beide maaiers voorzien van kneuzers. Lees meer over maaien op deze pagina.

Harken

We harken met een 4-elements Kuhn hark en een 1-elements Claas hark. Deze 4-elements hark heeft een variabele werkbreedte van minimaal 9,5 meter tot maximaal 14,7 meter. Onder de hark zitten 71 centimeter brede banden voor een zo laag mogelijke bodemdruk. Lees meer over harken op deze pagina.

Graslandwoelen

Doordat bodemverdichting in grasland een steeds meer voorkomend probleem wordt, hebben we in 2016 hiervoor een McConnell shakaerator graslandwoeler aangeschaft.  Lees meer over graslandwoelen op deze pagina.

Onderhoud aan paardenbakken

Bij intensief gebruik van de paardenbak kunnen hier oneffenheden in ontstaan zoals gaten en bulten. Daarnaast is de kans aanwezig dat het zand in de bak verdicht raakt, met als gevolg dat het regenwater slecht weg wil zakken. Wij kunnen dit met verschillende werkzaamheden voor u oplossen, zodat de paardenbak er weer perfect bij komt te liggen. Lees meer over het onderhoud aan paardenbakken op deze pagina.

Shovelwerkzaamheden

Voor het shovelwerk hebben we een middelgrote shovel, een Volvo L30B. Lees meer over shovelwerkzaamheden op deze pagina.

Sneeuwschuiven

Voor de winterperiode kunnen we in tijden van sneeuwoverlast uw bedrijf, woning of terrein weer bereikbaar maken d.m.v. sneeuwschuiven. Lees meer over sneeuwschuiven op deze pagina.