Loonwerk

Je kunt bij Agrarische Dienstverlening Dokter terecht voor verschillende soorten loonwerk.

Wiedeggen

We beschikken voor het grasland over een Joskin Scariflex wiedeg met een werkbreedte van zes meter. Met deze machine kunnen we ook graszaad bijzaaien waar nodig. Lees meer over wiedeggen op deze pagina.

Agrarische-Dienstverlening-Dokter-Wiedeggen

Maaien

We maaien met een combinatie van frontmaaier en achtermaaier. Beide zijn van het merk Kuhn, met een gezamenlijke werkbreedte van zes meter. Tevens zijn beide maaiers voorzien van kneuzers. Lees meer over maaien op deze pagina.

Agrarische-Dienstverlening-Dokter-Maaien

Harken

We harken met een 4-elements Kuhn hark. Deze hark heeft een variabele werkbreedte van minimaal 9,5 meter tot maximaal 14,7 meter. Onder de hark zitten 71 centimeter brede banden voor een zo laag mogelijke bodemdruk. Lees meer over harken op deze pagina.

Agrarische-Dienstverlening-Dokter-Harken

Graslandwoelen en beluchten

Doordat bodemverdichting in grasland een steeds meer voorkomend probleem wordt, hebben we in 2016 een McConnell shakaerator graslandwoeler aangeschaft.  Lees meer over graslandwoelen en beluchten op deze pagina.

Agrarische-Dienstverlening-Dokter-Graslandwoelen

Shovelwerkzaamheden

Voor het shovelwerk hebben we een middelgrote shovel, een Volvo L30. Deze shovel is uitgerust met verschillende hulpstukken. Lees meer over shovelwerkzaamheden op deze pagina.

Agrarische-Dienstverlening-Dokter-Shovelwerkzaamheden

Sneeuwschuiven

Voor de winterperiode kunnen we in tijden van sneeuwoverlast uw bedrijf, woning of terrein weer bereikbaar maken d.m.v. sneeuwschuiven. Lees meer over sneeuwschuiven op deze pagina.

Agrarische-Dienstverlening-Dokter-Sneeuwschuiven